به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی، امروز در آیین گرامیداشت روز امور تربیتی که در سالن نیلوفر ارومیه برگزار شد، اظهار داشت: در سند تحول آموزش و پرورش مهمترین مسئله تربیت نسل جدید با حیات طیبه است که از قرآن کریم اتخاذ شده و خداوند سبحان فرموده است که هر کسی اعمال صالح انجام دهد و ایمان به خداوند داشته باشد او را حیات طیبه اعطا خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش باید افرادی را تربیت کند که اهل عمل صالح باشند و عصاره سند تحول در آموزش و پرورش ایجاد حیات طیبه است و وظیفه مسئولین آموزش و پرورش رساندن این سند به سرانجام است.
امام جمعه ارومیه بیان داشت: خداوند سبحان حیات طیبه را یک درخت پاک عنوان میکند که ریشههای ثابت و محکمی دارد و شاخهها آن به سمت آسمان در حال سر کشیدن است و این درخت میوههای خود را هر موقعی به اذن خود بار میآورد و خداوند تربیت انسان را به کاشت یک نهالی که دارای شاخ و برگ و میوههای زیاد است، تشبیه میکند.
وی تاکید کرد: احسان، مبارزه با ظلم، دستگیری از نیازمندان و کمک به پدر و مادر چیزهایی است که در آموزش و پرورش به دانش آموزان آموزش داده میشود.
نماینده ولی فقیه در آإربایجان غربی با بیان اینکه خداوند در وجود ما ظرفیتهای زیادی را قرار داده است، گفت: اگر متولیان تربیتی بتوانند این قوه و ظرفیتهای وجود دانش آموزان را به فعلیت برسانند کار عظیمی انجام دادهاند که در این صورت انسان اوج خواهد گرفت.
وی ادامه داد: انسان میتواند به جایی برسد که از خداوند جمیع خیر دنیا و آخرت را بخواهد و انسان یک استعداد و ظرفیتی دارد که به تنهایی میتواند خیرات دنیا و آخرت را از پروردگار بگیرد و این مختص شخص خاصی نیست و هیچ وقت اهل بیت ما را به چیزی که دست نیافتنی باشد سوق ندادهاند.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی عنوان کرد: در زیارت عاشورا که کلام معصومی و عرشی است و فرشتگان با آن امام حسین علیه السلام را زیارت میکنند، از خداوند میخواهیم که ما را به مقام محمودی که اهل بیت نزد خداوند دارند برسانند و لذا میتوانیم به جایی که اهل بیت در آنجا قدم گذاشتند برسیم.
جواد جنگی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی هم در این همایش گفت: بقا و استمرار هر جامعهای منوط به انتقال باورها، ارزشها، عقاید، مهارتها و علوم به نسلهای آینده است که تنها به واسطهی سیستم آموزش و پرورش و متولیان فرهنگی صورت میپذیرد.
وی افزود: عصارهی محتوای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تربیت انسانهای مؤمن متعهد و رسیدن به حیاط طیبه میباشد و مربیان کاربلد، سختکوش، باورمند، توانمند در تولید علم و فناوری، مسئول و مفتخر به انقلاب و ارزشمند باید با القای شناخت و عشق در سنگرهای مدارس، آینده سازانی تربیت کنند که به انقلاب خود ببالند و بتوانند ایران بزرگ را در مسیر علم و فن آوری و تبیین ارزشهای نظام و انقلاب در جایگاه واقعی خود قرار دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی ضمن تاکید بر لزوم اشاعه فرهنگ اسلامی، اخلاق صالحه و پاسداری از اصول و ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و همهگیری تربیت دینی نسل جوان جامعه، تعلیم و تربیت را مهمترین نهاد تحول ساز در جامعه دانست و ترقی و تعالی جوامع را مرهون فعالیت نهادهای تربیتی عنوان نمود.
وی با تقدیر از زحمات همکاران ساعی پرورشی به عنوان پرچمدار نظام که با سختکوشی و احساس مسئولیت تمام در اعتلا بخشیدن به فعالیتهای فرهنگی میکوشند، از آنان خواست در حفظ فرهنگ غنی انقلابی و ارزشی و مراقبت از نفوذ فرهنگهای رنگارنگ غربی از فرزندان ایران اسلامی صیانت نمایند.
جنگی ادامه داد: مربیان تربیتی باید فرهنگ ارزشی ایران اسلامی را باید به بهترین شکل ممکن به نسل جوان کشور در گام اول و به جوامع دیگر در گام دوم بشناسانند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان بیان کرد: اساس پرورش درک سعادت واقعی است که در تربیت اخلاقی، رشد دینی، عقلی، اجتماعی و عاطفی دانش آموزان نهفته است.
وی خاطر نشان کرد: ویژگی مرزی بودن استان آذربایجان غربی توجه به فرهنگ ایرانی اسلامی در مواجهه با فرهنگ غربی را بیش از پیش نمایان میکند.
انتهای خبر